Sokan vagyunk úgy vele, hogy valami kipattan a fejünkből, de a megvalósítása már felemásra sikerül. Sokszor így van ez egy paintball játék szervezése során is. Kitaláljátok a barátokkal, hogy elmentek paintballozni, az értelmi szerzőt kiválasztjátok, hogy szervezze meg, Ő megpróbálja, de a végére csak fele annyian mentek el, mint amennyien az elején terveztétek. A játékélmény ezáltal csökken és lehet, hogy többször nem is lesz kedvetek játszani. Ennek elkerülése céljából írom most ezt a bejegyzést, segítséget adva azoknak, akik azt a „hálás” feladatot kapták a barátaiktól, hogy szervezzenek le egy játékot. A feladat nem nehéz, mégis érdemes pár dologra odafigyelni…

Első lépés:
Fogjunk egy papírt és egy ceruzát (vagy tollat, filcet, zsírkrétát J). Jegyezzük fel azon ismerősök, barátok nevét, akik szerinted szívesen játszanának velünk. Vegyük fel felük a kapcsolatot, majd pipáljuk ki a potenciális jelölteket. Ilyenkor azt gondoljuk, hú de ügyesek vagyunk, mennyi embert sikerült leszervezni. Persze sokan rámondják, hogy eljönnek a végén pedig kiderül, hogy mégsem.

Második lépés:
Beszéljük meg a többiekkel, melyik lenne az az időpont (akár több is), amikor mindenki ráér. Ezt érdemes legalább egy héttel a tervezett játék előtt megbeszélni.

Harmadik lépés:
Tárcsázzuk a Fraglimit™ telefonszámát, vagy írjunk e-mailt az időpont egyeztetés miatt, hogy kb. mikor és hányan szeretnénk menni.

Negyedik lépés:
Ha a kitűzött időpontra nincs foglalás, tájékoztassuk a többieket, valamint kérjünk el mindenkitől 2.000 Ft foglalót. Itt dől el, hogy ki fog eljönni játszani.

Ötödik lépés:
Hívjuk fel a Fraglimit™-et és fixáljuk le a játék időpontját, valamint beszéljünk meg egy találkozót a foglaló átadására.

Hatodik lépés:
A megbeszélt találkozón véglegesítsük a foglalásunkat, a foglalási díjak átadásával.

Sok sikert a szervezéshez! J

A bejegyzés trackback címe:

https://paintballgyor.blog.hu/api/trackback/id/tr122000619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása